Terug

Volg Shownieuws

VVD'er Dijkhoff burgemeester van Lazerom in Sinterklaasjournaal

Nieuws

9 nov 2021, 19:12

Oud-VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff is dit jaar te zien in het Sinterklaasjournaal als burgemeester van het fictieve plaatsje Lazerom. Burgemeester Constant Starnakel wil de allergrootste tekening produceren voor de intocht van Sinterklaas.

Op sociale media wordt de aanwezigheid van Dijkhoff in het programma toegejuicht. Het is dit jaar nog niet bekendgemaakt waar de sint zaterdag in Nederland zal aankomen. Daarom zorgt een groot aantal burgemeesters ervoor dat zaterdag bij het grote Pietenhuis - oftewel Paleis Soestdijk - een slinger van tekeningen zal hangen om de sint te verwelkomen.

De goedheiligman zelf is overigens nog niet in het Sinterklaasjournaal te zien geweest. Hij lijkt kwijt te zijn. Bovendien zijn allerlei onderdelen van de boot van de sint van chocolade gemaakt, wat veel problemen veroorzaakt.

Naar de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal keken maandag ruim een miljoen mensen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.