Terug

Volg Shownieuws

Is deze steenrijke voetballer de nieuwe vriend van Rose Bertram?

Nieuws

5 aug 2022, 14:12

Onlangs bevestigde Rose Bertram dat zij en Gregory van der Wiel inderdaad uit elkaar zijn, zie video hierboven. Maar het model zou nu al weer een nieuwe vriend hebben: de steenrijke voetballer Kylian Mbappé.

Volgens Juicechannel heeft Rose het al een poosje erg gezellig met de profvoetballer en momenteel zouden ze samen in Parijs zijn. Dat Rose in de Franse hoofdstad is, laat ze zelf weten op haar sociale media, net als een goede vriend van Mbappé. Volgens Juicechannel is er ook een goede vriendin van Rose aanwezig en genieten ze van een dubbel date.

Shownieuws heeft een reactie van haar management en die laat weten: "Geen commentaar op haar nieuwe liefde. Rose heeft het leuk in Parijs en geniet van haar single life." Met even later de correctie: "Geen commentaar op een nieuwe liefde."

In het YouTube-programma Open Kaart van Robbert Rodenburg vertelde Rose dat haar relatie met Gregory het helaas niet gered heeft. "Ik ben momenteel single and ready to mingle", aldus Rose. Ze hebben nog altijd een goede band, maar geen relatie meer. Dat het tussen hen zo goed gaat, doet haar deugd. "Hij is de vader van mijn kinderen en ik zou het heel vervelend vinden als wij op een slechte manier uit elkaar zouden gaan." Gespot met andere man

Onlangs kreeg Shownieuws exclusieve foto's in handen waarop Rose te zien is met een andere man. Dit blijkt niet om Kylian Mbappé te gaan.

Rose Bertram intiem gespot met man
0:14
Rose Bertram intiem gespot met man

(screenshot: Instagram Juicechannel)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.