Terug

Volg Shownieuws

Jan Boskamp terug bij Veronica Offside na periode vol angst

Nieuws

23 jan 2023, 22:47

De 74-jarige voetbalanalist en oud-Feyenoorder Jan Boskamp, zat vanavond na lange tijd weer op zijn oude vertrouwde plek bij Veronica Offside. En daar vertelt hij openhartig over de angstige periode die hij achter de rug heeft.

Zo vertelde Jan dat hij maar liefst zes dagen op de intensive care heeft gelegen, en naar eigen zeggen ging het bijna mis: "Ik was bijna bij de warme bakker", aldus Boskamp. Jan voelde zich al een tijd niet goed, vandaar zijn afwezigheid bij het programma. Hij onderging twee kijkoperaties, waarna er stents werden geplaatst.

Ontzettend moe

Helaas bleef de oud-Feyenoorder ontzettend moe, waarna hij opnieuw een bezoek bracht aan een dokter. En daar moest hij helaas langer blijven dan verwacht. Jan kreeg namelijk het RS-virus en ook had hij vocht in zijn longen. Lachend vertelt Boskamp dat het vocht door middel van een slangetje in zijn geslachtsdeel eruit is gehaald.

Beter

Gelukkig gaat het nu al een heel stuk beter met Jan: "Het is niet te geloven. Ik zei altijd dat ik zo moe was. Dat is nu niet meer zo." Hij heeft zelfs de wedstrijd Feyenoord-Ajax kunnen bekijken zondagavond....

Zie het gehele fragment van Jan Boskamp maandagavond bij Veronica Offside bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.