Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles openhartig over heftig ongeluk: 'Bijna een slagader geraakt'

Nieuws

1 juli 2024, 11:12

In de nieuwste editie van het weekendmagazine van het Algemeen Dagblad staat een interview met Jan Dulles, die onlangs een ingrijpende operatie onderging (zie video). In de rubriek Hemd van het Lijf vertelt Jan openhartig over een heftig ongeluk dat hij heeft meegemaakt...

Jan vertelt over zijn meest ingrijpende medische ervaring: "Op mijn achtste ben ik door een raam gevallen, mijn hals moest halfrond gehecht worden. Bijna een slagader geraakt. Ik had de ernst ervan niet door, mijn ouders natuurlijk wel."

Heftige periode

Naast deze traumatische ervaring als kind, deelt Jan ook hoe hij is omgegaan met de heftige periode toen zijn dochtertje en vader kort achter elkaar overleden. Hij vertelt openhartig hoe hij deze zware klappen heeft verwerkt: "Wandelen: het allerbeste om te ontstressen."

De zanger vervolgt: "Ik zat er geestelijk doorheen toen mijn dochter overleed en drie maanden later mijn vader. Met fysieke problemen ook: aanhoudende keelontsteking. Ging ik naar de dokter voor de zoveelste antibioticakuur, zei hij: hier is geen medicijn voor: ga lange wandelingen maken… niet te intensief maar steeds minstens een uur. Dat ben ik gaan doen. Het helpt nog steeds."

Zie meer over dit intense verdriet in de video hieronder...

Jan Dulles herdenkt dochtertje
1:22
Jan Dulles herdenkt dochtertje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.