Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles raakt kijker met emotioneel gesprek over verlies dochtertje

Jan Dulles raakt kijker met emotioneel gesprek over verlies dochtertje

Nieuws

15 mrt 2021, 12:21

3JS-zanger Jan Dulles heeft zondagavond in de talkshow van Humberto Tan openhartig gesproken over het verlies van zijn drie maanden oude dochtertje Donna. Zijn emotionele verhaal raakte veel kijkers diep zo is te zien op Twitter.

Jan vertelde onder meer dat hij samen met zijn vrouw Caroline hulp krijgt van een psychiater om het enorme verdriet te kunnen verwerken. "Die verdrietige momenten zijn bij haar veel dieper nog dan bij mij. Een moeder heeft natuurlijk een nog veel sterkere band met zo'n klein kindje (...)Als zij verdrietig is dan ga ik in de overlevingsmodus. Dan probeer ik niet emotioneel te raken en niet te huilen. Op een of andere manier lukt mij dat goed, zo goed zelfs dat ik me daar zorgen over maakte. Maar wij werden gelukkig al daags na de begrafenis benaderd door een psychiater, dus daar komen we nu met z'n tweeën eens in de drie weken."

Hieronder een greep uit de vele reacties op Twitter:

Afgelopen vrijdag bracht de zanger het nummer Vreemde leegte uit over het vreselijke verlies. "Vreemde leegte is een lied voor iedereen die dit gevoel kent. Iedereen die ooit een dierbare heeft verloren. We zijn nu bijna drie maanden verder. M’n vader is ook gestorven vorige maand. We hopen dat hij bij haar is. Zoveel ellende achter elkaar en we móeten verder. We hebben geen keus. Vreemd genoeg hebben we daar tóch nog kracht voor. James trekt ons erdoorheen. We hebben weer opgetreden en we spreken weer mensen (...)", schreef hij op Instagram.

Jan Dulles trad woensdagavond met zijn 3JS-collega's op in Ahoy tijdens de tweede editie van de EO-productie Concert van Hoop. Hoe Jan die avond beleefde, zie je in de video bovenaan het artikel.

(screenshot header: Humberto / RTL4)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.