Terug

Volg Shownieuws

Jandino en Judeska gaan voor NPO nieuwe tv-show maken

Jandino en Judeska gaan voor NPO nieuwe tv-show maken

Nieuws

7 apr 2021, 12:08

Komiek Jandino Asporaat gaat een nieuwe televisieshow maken voor de NTR. Dino's Bezorgservice is vanaf 22 april zes weken lang te zien zijn, maakte de omroep woensdag bekend. Ook Jandino's alter ego's Judeska en Gerrie zullen in het programma te zien zijn.

Asporaat bezoekt elke week een bijzonder dorp in Nederland. Het wordt volgens de cabaretier "een show vol verrassingen waarin opvallende inwoners in het zonnetje worden gezet en bijzondere pakketjes de weg naar hun bestemming vinden. Juist in deze tijd hebben we, meer dan ooit tevoren, de behoefte elkaar te zien, om met elkaar te lachen en elkaar te kunnen troosten".

Het zal gaan om plekken die "niet dagelijks in het nieuws zijn, zoals Wergea, Baarle-Nassau, Everdingen, Wijk aan Zee, Lievelde en Elsloo". De cabaretier werkte vorige jaar aan twee films, Bon Bini Holland 3 en Judeska in da house. De opnames van de eerste film werden uitgesteld vanwege de coronalockdown. Judeska in da House trok volle zalen, tot de bioscopen half december hun deuren moesten sluiten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.