Terug

Volg Shownieuws

Jandino staat stil bij groot verlies

Jandino staat stil bij groot verlies

Nieuws

16 juli 2024, 17:03

Jandino staat op Instagram stil bij het overlijden van zijn kapper en goede vriend Nataniël Gomes, die Tati werd genoemd.

Het is dinsdag precies een jaar geleden dat Tati overleed. Jandino schrijft een mooie tekst voor zijn vriend. "Lieve Tati, ik heb vannacht geen oog dicht gedaan, snapte niet zo goed waarom. Om 4:00 ben ik maar uit bed gegaan, want ik had zo’n onrustig gevoel. Alsof iets stond te gebeuren, alleen wist ik niet wat", begint hij.

Tekst gaat onder de Instagram-post

"Om 6:15 ging ik uit huis richting de set van Bad Boa’s om te filmen. Pas in mijn trailer had ik het door. Het is vandaag precies een jaar geleden, dat midden in de nacht dat vreselijke telefoontje kwam, dat jij er niet meer was. Het is nog steeds raar, alsof jij elk moment kan bellen en vragen kom je zo knippen, hoe ging de show, of gewoon te laten weten dat je trots was."

"Stuur veel liefde en kracht naar jouw familie, je kids en alle mensen die jou gekend hebben. Rust zacht vriend."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.