Terug

Volg Shownieuws

Janice openhartig over seks met Donny

Janice openhartig over seks met Donny

Nieuws

13 jan 2021, 15:17

Janice en Donny zijn onlangs gaan samenwonen in Amsterdam. In de podcast met relatietherapeut drs. Nynke Nijman gaat Janice in gesprek over seks, relaties en liefde waarin ze ook een boekje opendoet over seks met Donny.

Voor Janice is seks heel erg belangrijk, "Een goede seksuele relatie is het belangrijkste... Het is 85% van je relatie''. Janice wil voor de rest van haar leven voor Donny gaan. Ze weet niet of dit mogelijk is in dit tijdperk waarin veel verleidingen zijn. Ze heeft vaker in relaties gezeten waarin haar vriend vreemdging.

Als het over kinderen gaat, liever gisteren dan vandaag! Haar relaties hiervoor waren niet op orde dus ze vindt het niet erg dat ze nog geen kinderen heeft. Wel heeft ze het er met Donny over gehad. ''Over vijf jaar toch?'', zei Donny. Janice wil liever eerder beginnen, ''twee jaar, anders gooi ik je van het balkon af". Wel merkt Janice dat de tijd snel is gegaan en dat hij er nog niet klaar voor is.

Het samenwonen heeft wel iets aan de seks in de relatie veranderd, vertelt Janice in de podcast. ''Aan het begin konden ze niet van elkaar afblijven, je bent net konijnen''. ''Dat is nu stabiel, gewoon prima. Nu ben je op elkaar afgestemd.''

Donny heeft het in Koen's Cocktail met Koen Kardashian over een mogelijke trio. Volgens Donny wil Janice dit niet, maar aan 'haar blik' te zien staat ze er wel open voor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.