Terug

Volg Shownieuws

JayJay Boske wordt vader

Nieuws

30 jan 2023, 13:23

Hartstikke leuk babynieuws voor JayJay Boske. De presentator wordt vader.

Op Instagram maken hij en zijn vriendin Sophie het babynieuws bekend in een filmpje, de beelden zijn hierboven te zien.

"Vanaf nu met z'n drieën op vakantie! Wat zijn we ongelofelijk trots en verliefd", schrijft de presentator bij de video. In de video is te zien dat er een echo wordt gemaakt. "We kunnen niet wachten", zegt de filmmaakster voor de echo. Daarna volgt het nieuws dat het een meisje is. "Bedankt meneer, je hebt me een blije man gemaakt", zegt Boske.

Veel BN'ers feliciteren het stel op Instagram. "Niet normaal blij voor jullie!!!", schrijft presentator Robbert Rodenburg. "Gefeliciteerd topper", reageert Dave Roelvink. Rapper Kraantje Pappie schrijft: "Ik kan niet wachten op deze kleine prinses!"

JayJay en zijn vriendin zijn nu zo'n 2 jaar samen.

Naast het presenteren van televisieprogramma's heeft Boske ook een eigen YouTube-kanaal, DAY1, met als ondertitel 'Jouw dagelijkse portie mannelijkheid'. Hij heeft het idee dat de wereld verslapt. "Om me heen zie ik te veel softies in de mannenwereld. Noem mij eens drie echte mannen-mannen in de televisiewereld. De mannen van Voetbal Inside? Nee joh! Ze hebben veel humor, maar als je zo roddelt over anderen die er niet bij zijn en pretendeert alsof kijkcijfers en geld je niks doen... niet echt mannelijk", vertelde hij eerder hierover in Telegraaf-magazine Vrij.

(foto: Instagram JayJay Boske)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.