Terug

Volg Shownieuws

Jessie Jazz Vuijk blikt terug op gitzwarte week

Nieuws

7 dec 2022, 15:37

Jessie Jazz Vuijk heeft een enorm heftige week achter de rug. Ze kreeg een miskraam en later die week overleed ook haar vader Ben Vuijk. In een bericht op Instagram blikt Jessie terug op de gitzwarte week die zij beleefde.

Bij een reeks foto's schrijft Jessie een inspirerend verhaal. Ze zegt contact te hebben gekregen met haar overleden vader. "Zo heb ik al antwoorden gekregen, van de andere kant, waar papa zei: “Het is ongelofelijk maar echt achter alles zit liefde!” Ik weet niet precies hoe het werkt maar ik weet zeker dat dit niet het einde is."

Jessie gaat verder: "Deze week was.. Leeg, verbindend, helend, verdrietig, alleen en samen. Het was van alles in één. In ieder geval maakt het ruimte voor iets nieuws en ben ik mezelf weer helemaal opnieuw aan het uitvinden."

de influencer zegt tot slot dat ze enorm dankbaar is voor alle mooie woorden en steun die ze heeft gekregen. Ook onder deze Instagrampost wordt massaal gereageerd met hartjes en sterkte wensen. Eerder bedankte Jessie Jazz haar volgers al voor alle steun die ze kreeg na haar miskraam. Zie het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.