Terug

Volg Shownieuws

Jessie Jazz Vuijk laat Nederland officieel achter zich

Nieuws

31 aug 2021, 16:57

Het is een spannende week voor Jessie Jazz Vuijk. De voormalig Miss Nederland levert vandaag de sleutels in van haar appartement in Amsterdam om haar geluk ergens anders te gaan vinden.

Het voelt dubbel, stelt Jessie op Instagram: "Afscheid nemen van zo’n mooie fase van mijn leven. Alles is ontstaan in Amsterdam bijna 8 jaar geleden, in mijn lieve huisje. Ik heb gefeest, gewerkt, verliefd geweest en een gebroken hart gehad, vriendschappen voor het leven zijn daar ontstaan en ik heb mij zo mogen ontwikkelen op ieder vlak in deze jaren."

Het model verhuist nu naar Ibiza, samen met haar grote liefde Kaj Gorgels. Van onderstaand huis hebben zij hun nieuwe thuis gemaakt.

Een tijdje geleden vroegen volgers van Jessie Jazz Vuijk zich massaal af of hun idool zwanger is. Het model reageerde verontwaardigd in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.