Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum blundert met mondkapje

Nieuws

4 dec 2021, 11:17

Oeps! Jim Bakkum heeft in alle haast een verkeerd mondkapje gepakt en opgezet. Eentje die nogal te klein is, zo droeg hij een mondkapje van zijn kinderen naar de supermarkt. Op social media laat hij zich uit over het tafereel.

Zo deelt hij een foto van het mondkapje, hij schrijft daarbij: "In de haast tijdens het boodschappen doen in allerijl dit mondkapje opgezet. Bleek van mijn kinderen te zijn. Maar ben gewoon door die winkel heen gesjeesd. Zit wat krapper dan normaal, dacht ik nog. Mijn oor dacht hetzelfde."

De volgers van Jim moeten lachen om de gebeurtenis. Zo schrijft iemand: "Geweldig!" Iemand anders schrijft: "Dacht even dat je zou gaan zeggen dat het een slipje van Bettina bleek te zijn…" Een andere reactie luidt: "Dat oor. Je kan zo meedoen aan een kerstfilm als elfje!"

Yolanthe

Halverwege oktober van dit jaar kwam het nieuws dat de moeder van Jim Bakkum als twee druppels water lijkt op de moeder van Yolanthe Cabau. Hierover geeft Yolanthe uitleg in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.