Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum staat stil bij jarige en 'gevoelige' zoon

Nieuws

22 nov 2021, 14:21

Jim Bakkum staat maandag vrijwel letterlijk stil bij de geboortedag van zijn zoontje Lux. Exact negen jaar geleden kwam zijn 'sportieve' jochie ter wereld en laat dat des te meer blijken..

Op zijn eigen Instagram-pagina laat de tv-personality exact op de minuut af, 07.30 uur maandagochtend, weten dat het 'besef' er niet altijd is.

Hij vervolgt het 'besefmomentje' met: "Andere ouders herkennen dit vast. In de snelheid van de dag ben je vaak zo verplicht mee te gaan in alle praktische ‘moetjes’ waardoor de momenten dat je echt even uitgebreid kijkt, steeds zeldzamer wordt". Maar weet aan de andere kant ook dat dit bij het leven hoort en dat er nu eenmaal bij hoort. "Hij zal altijd ‘Lux’ blijven. Baby, kleuter, tiener, puber en volwassen. Hij is onze eerstgeborene en zal die speciale plek altijd houden. Vandaag is mijn geweldige, fanatieke, gevoelige, sportieve jochie en geweldigste grote broer 9 geworden." Onder meer Jan Kooijman, Chantal Janzen en Froukje de Both feliciteren Jim met Lux' negende verjaardag, die onlangs écht op date ging...

Yolanthe

Halverwege oktober van dit jaar kwam het nieuws dat de moeder van Jim Bakkum als twee druppels water lijkt op de moeder van Yolanthe Cabau. Hierover geeft Yolanthe uitleg in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.