Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum drijft spot met zichzelf: 'eens niet zelf in rom-com'

Nieuws

26 juni 2022, 16:22

Jim Bakkum (34) was afgelopen zaterdag aanwezig bij de filmpremière van Zwanger & Co om zijn collega's te complimenteren. Jim, die zelf in vele Nederlandse rom-coms speelt en waarover weleens grappen worden gemaakt, kan er zelf ook wel om lachen. Dit keer is hij 'eens níet te zien' in een bekende romcom.

"Gisteravond zat ik voor de verandering eens niet zelf in de rom-com, maar was ik de host van de première van deze lieve, toch wel belangrijke film over het wel en wee van zwanger worden", laat Jim op zijn Instagram weten.

"Ik had me tot in de puntjes voorbereid. Dat is voornamelijk terug te zien bij mijn schoenen, die zowel een linker- als rechterkant hadden én één en hetzelfde paar waren. Toppie."

Première

Bekend Nederland flaneerde over de rode loper tijdens de première van Zwanger & Co bij theater Tuschinksi in Amsterdam. Vele sterren waaronder Jasmine Sendar, Bo Maerten en Lieke van Lexmond vertelden over hun zwangerschapservaringen en bevallingen, dit bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.