Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum zet jarige Bettina in het zonnetje

Jim Bakkum zet jarige Bettina in het zonnetje

Nieuws

17 feb 2022, 10:17

Het is feest in huize Bakkum want Bettina Holwerda blaast vandaag 43 kaarsjes uit! Manlief Jim zet haar op social media in het zonnetje.

Zo deelt hij onderstaande foto op Instagram Hij schrijft daarbij: "Dit mooie, frisse smoelwerkie is vandaag jarig. Een unieker persoon bestaat er voor mij niet. Zij heeft me zoveel geleerd in de afgelopen 15 jaar. Ik ben trots dat zij de moeder van onze drie lieve kinderen is. Mijn liefde voor haar is groot en ik hou met alles wat ik in me heb van haar."

Sexier dan ooit tevoren

Bettina staat zelf ook stil bij haar verjaardag. Zo deelt ze onderstaande foto. "43 ik ben er hoor! En dan kan ik het wel negeren, omdat ik met mijn ietwat introverte inborst en m’n ik-zit-de-hele-dag-op-m’n-versierde-stoel-te-wachten-en-er-komt-niemand jeugdherinnering, een beetje kramp in m’n maag krijg als m’n verjaardag er weer aan komt", schrijft ze. "Ik voel me intens gezegend dat ik het mag worden. In goede gezondheid en met liefde in overvloed in m’n leven. En potverdorie, ik heb nog nooit zo genoten van ‘de kleine dingen’ in het leven, ben nog nooit zo mezelf geweest en ben sexier dan ooit tevoren. 43 is het nieuwe 43, want ik hoef geen 20 meer te zijn!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.