Terug

Volg Shownieuws

Jim Carrey ziek van staande ovatie voor Will Smith na Oscarwinst

Nieuws

29 mrt 2022, 21:13

Jim Carrey vond het niet kunnen dat Will Smith een staande ovatie kreeg toen hij zondag een Oscar won voor beste acteur. Smith had kort daarvoor komiek Chris Rock op het podium een klap gegeven omdat hij een grap over zijn vrouw Jada Pinkett Smith had gemaakt.

"Ik was er ziek van", zegt Carrey tegen CBS-presentator Gayle King over het bewuste moment tijdens de Oscaruitreiking. "Ik was ziek van die staande ovatie. Hollywood heeft geen ruggengraat en dit voelde echt als een duidelijk teken dat we niet meer de coole club zijn."

De acteur zegt te begrijpen waarom Rock geen aangifte tegen Smith heeft gedaan, maar zelf zou hij het anders hebben gedaan. "Ik had de ochtend erna gezegd dat ik Will voor 200 miljoen dollar zou aanklagen, want die video blijft voor altijd en overal online staan. Deze belediging blijft nog heel lang steken."

Volgens Carrey is het prima om vanuit het publiek dingen te roepen als je het ergens niet mee eens bent, maar wat Smith deed was voor hem een stap te ver. "Je hebt niet het recht om het podium op te lopen en iemand in het gezicht te slaan omdat hij iets zei."

Alles over 'de klap' is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.