Terug

Volg Shownieuws

Jimmy Geduld al anderhalf jaar dakloos

Nieuws

17 juli 2024, 10:55

Jimmy Geduld woont al anderhalf jaar op een kamertje bij zijn zus. Dat vertelt de voormalige GTST-acteur, die zijn laatste verslavingskliniek in 2021 failliet zag gaan, in de podcast OpJagt, zo schrijft weekblad Weekend deze week

“Ik ben naar een burn-outkliniek gegaan in Zuid-Afrika, althans, dat was de bedoeling", zo vertelt Jimmy, die net als Ferry Doedens (zie video) werd ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden vanwege een cocaïneverslaving. "Dat had een van de investeerders in mijn verslavingsbedrijf geregeld. Maar ik kwam terecht in de verslavingskliniek omdat er verder geen plaats was, terwijl ik al heel lang clean ben”.

Monster

Uiteindelijk maakte zijn zusje geld over, wat hij niet had, zodat hij terug kon keren en bij haar kon intrekken. Over zijn voormalig coke-gebruik vertelt de voormalig acteur dat hij naar eigen zeggen ’een monster’ was. “Dan moest je niet bij mij in de buurt zijn.”

Rechtszaken

De stoppen sloegen door toen hij hoorde dat zijn vriendinnetje door haar ex ‘half werd aangerand’ in de kroeg. Hij greep hem bij de strot en bedreigde hem. “Nog één vinger aan mijn vrouw! Ik ga nu je kop breken, je poten en elk bot in je lijf.” Vervolgens knalde hij hem “drie keer met zijn kop dwars door die gokkast heen”. Jimmy zit nog veertien maanden in de ziektewet. Daarna volgt een andere zware tijd, rondom het faillissement van zijn kliniek. “Ik heb nu twee rechtszaken in het vooruitzicht.”

Ferry Doedens

In tegenstelling tot Jimmy, gaat het met voormalig soapie Ferry Doedens hartstikke goed. Onlangs kocht Ferry een nieuw huis en Shownieuws nam daar een kijkje, zie onderstaande video.

Ferry Doedens laat zijn nieuwe huis zien
2:03
Ferry Doedens laat zijn nieuwe huis zien

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.