Terug

Volg Shownieuws

J.Lo komt na twintig jaar met opvolger van This Is Me ... Then

Nieuws

25 nov 2022, 18:46

Jennifer Lopez heeft de komst van een nieuw album aangekondigd. Met een video op sociale media onthulde de zangeres dat haar nieuwe plaat, die volgend jaar moet uitkomen, de titel This Is Me ... Now heeft gekregen. Hierboven bekijk je een live VIP-optreden in Monaco, gefilmd door aanwezige gast Sylvie Meis

De aankondiging komt precies twintig jaar na het verschijnen van haar derde album This Is Me... Then. Aan het begin van de video is de jonge Lopez te zien, zoals ze destijds op de cover van het album uit 2002 poseerde. Wanneer ze haar muts afdoet, 'transformeert' ze in haar huidige zelf.

De nu 53-jarige J.Lo deelde in de begeleidende tekst ook alvast de tracklist voor haar aanstaande album, dat dertien nummers telt. Daarin zit ook een duidelijke verwijzing naar haar huwelijk met Ben Affleck, met wie ze dit jaar trouwde. Het zevende nummer op het album heeft de titel Dear Ben pt. II gekregen.

Het nieuwe album van Lopez is haar eerste in acht jaar. A.K.A kwam uit in 2014.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.