Terug

Volg Shownieuws

Johnny Depp schikt in mishandelingszaak uit 2018

Nieuws

12 juli 2022, 11:43

Johnny Depp is tot een schikking gekomen in een mishandelingszaak met een medewerker van de set van City of Lies. Dat schrijft The Hollywood Reporter. Gregg Brooks beschuldigde de 59-jarige acteur in 2018 van misdragingen tijdens opnames van de film.

Brooks, die werkte als locatiemanager, klaagde Depp in 2018 al aan. Volgens Brooks zou Depp tegen hem hebben geschreeuwd, hem in zijn ribben hebben gestompt en hem 100.000 dollar hebben geboden om de acteur terug te slaan. Daarnaast beschuldigde Brooks de acteur ook nog eens van het gebruik van drank en drugs op de filmset.

Wat de voorwaarden van de schikking zijn, is niet bekendgemaakt. Wat wel bekend is geworden, is dat Depp zich gedurende 45 dagen aan de voorwaarden moet houden om de overeenkomst te laten doorgaan. Als de acteur dat niet doet, zal de zaak worden heropend. De advocaten van zowel Depp als Brooks hebben nog niet gereageerd op het besluit.

Amber Heard

Depp was onlangs verwikkeld in een slepende rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard. De zaak trok wereldwijd veel media-aandacht en werd op bijna alle punten gewonnen door Depp. Zie video bovenaan de pagina. Heard is inmiddels in hoger beroep gegaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.