Terug

Volg Shownieuws

Johnny Depp waarschuwt fans voor fake social media accounts

Nieuws

22 juni 2022, 08:08

Johnny Depp heeft via Instagram Stories laten weten dat er meerdere accounts op sociale media actief zijn, die aan zijn naam gelinkt worden of aan die van mensen die met hem werken. De acteur zegt het te betreuren dat mensen misbruik maken van zijn naam en die van anderen.

"Ik heb geen andere accounts dan de accounts die algemeen bekend zijn. Alleen die pagina's worden door mij en mijn team gerund, waar we het laatste nieuws communiceren. Ik vraag jullie dan ook om voorzichtig om te gaan met andere accounts, omdat daar soms ook informatie van je gevraagd wordt. Mijn team is hard aan het werk om dat tegen te gaan, maar wees gewaarschuwd tot die tijd. Ik ben jullie enorm dankbaar voor alle steun en ook veel dank voor jullie oplettendheid aangaande deze fake accounts," aldus Depp.

Naar Verenigd Koninkrijk

Depp vertrok na de rechtszaak die hij tegen zijn ex-vrouw Amber Heard aanspande, en grotendeels won, naar het Verenigd Koninkrijk waar hij optrad met zijn muzikale vriend Jeff Beck. Daarna vlogen ze naar Helsinki in Finland om bij het Helsinki Blues Festival op te treden.

In de video bovenaan de pagina zie je de eerste Tik Tok-video van Johnny.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.