Terug

Volg Shownieuws

Johnny Depps advocaat Camille Vasquez nu wereldster

Nieuws

4 juni 2022, 15:50

Camille Vasquez (37), een van de advocaten die Johnny Depp (58) heeft geholpen met het winnen van de smaadzaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36), is sinds de zaak populair en een wereldwijde ster. In de video hierboven is ze te zien na de overwinning van Depp.

TikTok fenomeen

De advocaat wordt geprezen om haar kwaliteiten, voornamelijk op TikTok - waar tal van video's te zien zijn van haar waarop ze Amber met de grond gelijk zou maken.

Er zijn daarnaast op het populaire videoplatform tal van speculaties over een vermeende affaire tussen Johnny en Camille, dit blijven echter wilde geruchten.

Ook wordt Camille vaak vergeleken met Meghan Markle, met name toen laatstgenoemde de rol van Rachel Zane in Suits vertegenwoordigde.

De hashtag #CamilleVasquez is al ruim 1,3 miljard keer bekeken. De pleiter wordt daarnaast gezien als stijlicoon.

'Objection, hearsay!'

Ze werd een internationale internethit door haar vliegensvlugge 'objection, heresay'-acties, waarmee ze de tegenpartij de mond snoerde. Dit houdt in dat de advocaat bezwaar maakt tegen hetgeen wordt gezegd door de tegenpartij, dat komt vaak omdat de tegenpartij iets zegt dat van horen zeggen is of simpelweg een gerucht betreft (hearsay), dus die persoon presenteert dan niet iets gebaseerd op feiten.

Afkomst

Camille, die voluit Camille Marilia Vasquez heet, is geboren in San-Francisco, Californië. Haar roots liggen weliswaar in Cuba en Colombia vanwege haar ouders. Hierom spreekt zij zowel vloeiend Engels als Spaans.

Carrière

Op dit moment is Camille een succesvol advocaat bij het advocatenkantoor Brown-Rudnick in Los Angeles voor Procesvoering & Aansprakelijkheid. Deze praktijk houdt zich voornamelijk bezig met lasterzaken vanuit het perspectief van de aanklager. Daarnaast zijn het procederen van contractgeschillen en claims op het gebied van arbeidsgeschillen Camille's specialiteiten.

Toen Camille klaar was met highschool ging ze in 2007 studeren aan de University of Southern California, daarna startte ze in 2007 de rechtenstudie bij Southwestern Law School. Vervolgens ging ze fulltime aan de slag als advocaat.

Depp versus Heard

Depp klaagde zijn ex-vrouw aan voor smaad vanwege een opiniestuk dat zij schreef over haar ervaringen met huiselijk geweld. De acteur werd daarin niet genoemd, maar beargumenteerde dat het duidelijk was dat het over hem ging, en dat zijn reputatie en daarmee carrière daaronder heeft geleden. De jury gaf hem gelijk en sommeerde Heard 15 miljoen dollar te betalen, 35 miljoen minder dan Depp had geëist.

De actrice had echter een tegeneis ingediend, en werd op één punt van die aanklacht in het gelijk gesteld. De jury bepaalde dat er sprake was van laster toen Depps advocaat haar beschuldigingen van misbruik eerder een "hoax" noemde. Daarom moet de acteur zijn voormalig echtgenoot 2 miljoen dollar betalen. Inmiddels is duidelijk dat Amber Heard in beroep gaat tegen de uitspraak in de lasterzaak.

Johnny Depp wint van ex Amber Heard
0:56
Johnny Depp wint van ex Amber Heard

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.