Terug

Volg Shownieuws

Joost Klein heeft 'heel veel te zeggen'

Nieuws

2 aug 2024, 10:39

Joost Klein heeft "heel veel te zeggen", maar "stilte zegt meer". Dat schrijft de zanger in zijn Instagram Stories.

Vermoedelijk doelt hij op zijn diskwalificatie van het Eurovisie Songfestival in mei (zie video), waar hij nog altijd niet op heeft gereageerd.

Tekst gaat verder onder de Instagram Story

(bron: Instagram Joost Klein)

De zanger verwees na het songfestival in Malmö wel een paar keer naar het evenement. Zo zei hij "fuck Eurovision" tijdens een festivaloptreden en hintte hij meermaals op een deelname in 2025.

Tekst gaat verder onder de video.

Joost Klein zet Canada op zijn kop
1:08
Joost Klein zet Canada op zijn kop

Joost werd vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident achter de schermen. Een cameravrouw deed aangifte van bedreiging. Volgens omroep AVROTROS maakte hij "een dreigende beweging" naar de vrouw. Het onderzoek van het Zweedse Openbaar Ministerie is nog gaande.

Tekst gaat verder onder de video.

Politie Zweden verwacht dat Joost Klein vervolgd wordt
10:14
Politie Zweden verwacht dat Joost Klein vervolgd wordt

Eerder deze week werd bekend dat Joost zijn optreden volgende week zaterdag op Nirwana Tuinfeest plotseling heeft afgezegd. De organisatie is ontzettend teleurgesteld...

De artiest zou op 10 augustus op het festival staan, maar dat gaat dus niet door. Op Instagram schrijft de organisatie: "Met grote teleurstelling hebben we kennis genomen van onderstaand bericht vanuit Team Joost: "Helaas moet Joost Klein zijn optreden op Nirwana Tuinfeest op 10 augustus annuleren. Joost was heel graag komen spelen en we hebben er alles aan gedaan om deze annulering te voorkomen, maar het blijkt simpelweg niet haalbaar deze zomer. Met dank aan de geweldige festivalorganisatie is er een uitstekende vervanger gevonden.''

Joost Klein zegt Nirwana Tuinfeest af, maar gaat wel naar Zweden
3:45
Joost Klein zegt Nirwana Tuinfeest af, maar gaat wel naar Zweden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.