Terug

Volg Shownieuws

Josje Huisman vertelt openhartig over relatiebreuk

Nieuws

30 mei 2022, 19:51

Zangeres Josje Huisman staat sinds haar vertrek bij K3 minder in de spotlights, en lijkt zelf meer de luwte op te zoeken. Er is voor Josje een hoop veranderd. Zo woont ze weer in Nederland, is moeder geworden van een zoontje en is gescheiden van haar partner. Aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws vertelt ze voor het eerst openhartig over de scheiding.

Nadat Josje uit de meidengroep ging, raakte ze al snel zwanger van haar zoontje Kamari. Ze laat weten dat ze hier erg blij mee was. "Eindelijk draaide het even niet alléén om mij. Ik kon me focussen op dat nieuwe leven en ik vond dat een heel mooie, bijzondere overgangsfase'', aldus Huisman.

Josje heeft haar zoontje samen met de Amsterdamse ondernemer Cle Gyimah gekregen. De zangeres laat weten dat het contact met hem ondanks de breuk goed verloopt. Kamari is momenteel vaker bij Josje in Zwolle dan bij zijn vader in Amsterdam. "Ik vind het geen superfijne situatie. Maar ik weet dat hij het goed heeft daar. In het begin vond ik dat veel lastiger om hem te moeten missen. Maar nu plan ik op die dagen allerlei leuke dingen voor mezelf'', aldus de zangeres.

Huisman laat weten alsnog in de liefde te geloven: Ik blijf erin geloven, absoluut. Misschien is uit elkaar gaan ook wel een vorm van liefde. Ik wil het absoluut niet verheerlijken, maar soms is het gewoon noodzakelijk om als individu opnieuw gelukkig te kunnen zijn." 

In de video boven dit artikel zie je alles over de scheiding van Josje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.