Terug

Volg Shownieuws

Juvat Westendorp zet de schaar erin

Nieuws

11 okt 2021, 19:41

Volgens Juvat Westendorp is het tijd voor een nieuwe fase. De acteur heeft naar eigen zeggen 'lang haar uitgespeeld'. Hij is dan ook voor een nieuwe look gegaan.

Op Instagram deelt hij een openhartig bericht over zijn nieuwe kapsel. "In eerste instantie voor een nieuwe film maar na twee maanden getwijfeld te hebben ben ik er achter gekomen dat ik er zelf misschien ook wel aan toe was."

Zijn bericht gaat verder: "De angst dat mijn haar mijn identiteit is geworden is natuurlijk ongegrond. Gek dat je zoveel waarde kan hechten aan zoiets onbenulligs als “je haren”. Alsof ik nu ineens geen Juvat meer ben."

De schaar ging erin en gelukkig voelt Juvat zich goed met zijn nieuwe coupe. Hieronder zie je zijn nieuwe kapsel.

Sinds kort is Juvat Westendorp weer gelukkig in de liefde. Vorige maand schreeuwde hij op Instagram van de daken hoe erg hij wel niet verliefd is op zijn prachtige Ruby. Alleen laten de vlinders in Juvats buik hem wel hele gekke dingen doen... Het gesprek met de totrelduifjes zie je in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.