Terug

Volg Shownieuws

K2 zoekt K3-finaliste Amy verbaasd: Niet gevraagd als vervangster Hanne

Nieuws

31 okt 2022, 22:28

Zwangere Hanne Verbruggen (28) is genoodzaakt rust te nemen, Diede van den Heuvel, K2-zoekt K3-kandidate die vierde werd zal haar vervangen. Finaliste Amy courtens die tweede werd liet aan HLN weten verbaasd te zijn dat zij niet werd gevraagd....

Amy Courtens werd tweede in de zoektocht K2 zoekt K3, maar werd niet gevraagd als vervanger, zo vertelde ze zelf aan HLN. "De vraag is me niet gesteld, ik weet niet hoe het komt. Maar ik ben niet teleurgesteld. Ik gun het Diede van harte, al had ik het natuurlijk wel graag gedaan." Amy vervolgt met: “Ik voel me eigenlijk ook niet beledigd. Vanaf het begin van ‘K2 zoekt K3' was het duidelijk dat Diede beter kon zingen en dansen dan ik. Diede is ook een zeer technische zangeres. Ik denk dat Studio 100 gewoon iets had van: ‘Diede is meteen met die pasjes weg, en als we Amy dat nog allemaal moeten aanleren....”

Eerder liet Amy al weten dat haar werk niet meer muzikaal is, maar dat ze ze zich vooral op Instagram ging richten. Aan HNL liet ze nu dan ook weten: “Ik ben op dit moment druk bezig met mijn eigen carrière en om dan alles te laten vallen om dit te doen, dat zag ik niet zitten. Op dit moment zijn mijn vriend en ik bezig met het bouwen van ons huis en ik heb zelf heel wat projecten die er aankomen tijdens de kerstperiode.” Zondag moest K3 al een optreden cancelen omdat Hanne haar rust moest pakken, zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.