Terug

Volg Shownieuws

Bizarre onthulling K3: 'Niet zo braaf'

Bizarre onthulling K3: 'Niet zo braaf'

Nieuws

1 juli 2022, 19:45

Miquel Wiels schreef jarenlang nummers voor K3. Vanaf dat Karen, Kristel en Kathleen auditie kwamen doen tot aan een jaar geleden schreef de componist nummers voor de meiden. Na al die jaren doet Miquel een bizarre onthulling.

Miquel schreef nummers als Oya Lélé, Kuma hé en Oma's aan de top. In totaal schreef hij zo'n 248 nummers. Nu is Miquel vooral bekend als pianist in Even Tot Hier, een tv-programma van BNNVARA. Donderdag was de tekstschrijver te gast bij Humberto, waar hij vertelde dat de meiden helemaal niet zo braaf waren als dat ze destijds leken.

Sigaretten en wijn

Lachend vertelt Miquel dat Karen, Kristel en Kathleen prinsesjes leken voor de buitenwereld. "Maar op het moment dat de deur dicht ging, kwamen de pakjes Marlboro en een goede fles wijn op tafel".

Pikante teksten

Miquel produceerde af en toe nogal pikante teksten zoals: "doe het heel zachtjes, geen kreetjes en geen lachjes", in het nummer Heyah Mama. De componist geeft toe dat de teksten af en toe een beetje pikant waren. "We bereikten een heel groot kinderpubliek natuurlijk, maar ik vond het ook altijd belangrijk dat als we een liedje schreven, dat je het ook moest kunnen zingen in de kroeg én dat je er ook volwassenen mee kon bereiken", aldus Miquel.

Nieuwe K3

Eind 2021 was een nieuwe K2 zoekt K3 te zien op tv. Julia won de finale van het programma en nam het stokje van Klaasje over. Wat Marthe en Hanne van Julia vinden, zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.