Terug

Volg Shownieuws

K3-Karen laat zich uit over breuk met Gert

Nieuws

20 juni 2024, 17:19

Karen Damen en Gert Verhulst hebben zo'n 17 jaar geleden een relatie gehad. De twee blikken deze week in weekblad Privé terug op deze periode.

"Ik ben heel blij hoe alles is gegaan, dus ik zou het niet anders doen", zo blikt Karen terug. "Ik heb er zo veel van geleerd. Daarom kan ik in het normale leven veel meer aan."

Voor Gert, die na Karen een relatie kreeg met Ellen, zijn huidige vrouw, (zie video), heeft de relatie veel impact gehad op zijn leven. "Als er verhalen over jezelf gaan, dan heeft dat grote impact op je leven. Dan moet je jezelf eens indenken dat je zo'n zelfde verhaal leest over iemand anders", zo vertelt hij.

Scheiding

Eind vorig jaar was Karen nog in het nieuws, toen ze haar scheiding (zie onderstaande video) bekendmaakte. "Soms blijven dromen duren. En soms niet", aldus de zangeres op Instagram. "Met pijn in het hart, maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan", schreef ze. "We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop."

Karen Damen gaat scheiden
3:37
Karen Damen gaat scheiden

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.