Terug

Volg Shownieuws

Verschrikkelijk nieuws voor oud-K3-zangeres Karen Damen

Nieuws

19 juni 2024, 11:08

Heftig nieuws over Karen Damen. Het huis van de voormalig K3-zangeres is dinsdag getroffen door hevig noodweer en is ondergelopen (zie video).

Karen deelt de heftige beelden in haar Instagram Stories. Haar manager laat weten aan Het Laatste Nieuws: "Ik heb wat filmpjes gezien en het ziet er dramatisch uit, maar intussen is alles onder controle”, zegt William Vaesen.

"Karen was aan het draaien voor Familie maar is door haar zus gebeld. Ze is dan naar huis gekomen. De hele straat staat onder water, maar blijkbaar is haar huis het enige dat getroffen is. Dit is de eerste keer dat ze dit meemaakt." En ook: “Haar huis ligt deels een verdieping lager, dus ik neem aan dat de materiële schade groot is."

Karen heeft op verzoek van de burgemeester de nacht elders doorgebracht. Een deel van haar kledingcollectie, die ze samen met haar zus heeft uigebracht, is helaas verloren gegaan.

Scheiding

Eind vorig jaar was Karen nog in het nieuws, toen ze haar scheiding (zie onderstaande video) bekendmaakte. "Soms blijven dromen duren. En soms niet", aldus de zangeres op Instagram. "Met pijn in het hart, maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan", schreef ze. "We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop."

Karen Damen gaat scheiden
3:37
Karen Damen gaat scheiden

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.