Terug

Volg Shownieuws

Kanye West: 'Het doet pijn als mensen zeggen dat ik gek ben'

Nieuws

8 okt 2022, 18:36

Kanye 'Ye' West heeft er last van als mensen zeggen dat hij gek is. De rapper, die vaak in het nieuws komt door zijn lange tirades op sociale media, hoort dat naar eigen zeggen vaak. "Het doet pijn als mensen dat zeggen. Het doet pijn als mensen vragen: gaat het wel goed met je?" zei Ye vrijdag in een interview met Tucker Carlson van Fox News.

De 45-jarige rapper, die kampt met een bipolaire stoornis, deelt op Twitter en Instagram vaak uitgebreid hoe hij over dingen denkt. Dat doet de Amerikaan omdat hij er "alles aan wil doen" om bepaalde gevoelens uit zijn "lichaam" te krijgen.

Over zijn ex Kim Kardashian en de problemen met de gedeelde voogdij over hun vier kinderen praat hij naar eigen zeggen, omdat hij anders niet wordt gehoord. "Ik moet me als een ongelooflijke klootzak gedragen om iets te zeggen te kunnen hebben over mijn kinderen vanwege alle mensen die controle hebben over de kinderen."

In de video boven dit artikel is te zien dat Kanye eerder deze week weer flink wat ophef veroorzaakte. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.