Terug

Volg Shownieuws

Kees van der Spek treft gepakte overvaller in Het Perfecte Plaatje

Nieuws

1 juni 2023, 10:11

Kees van der Spek (58) is verbijsterd. Voor opnames van Het Perfecte Plaatje Op Reis, waaraan de misdaadjournalist deelneemt, spot hij op de beelden ineens een overvaller die hij eerder voor zijn eigen programma heeft weten te overmeesteren.

"Verbijstering en hilariteit gisteravond toen wij Het Perfecte Plaatje keken", meldt Kees op instagram. "In 2020 vloerde ik deze gewapende overvaller bij een toiletgroep 30 meter rechts van deze opname."

Het bericht van Kees wordt goed ontvangen. "Wat ben je toch een eindbaas", schrijft Freek Vonk in de reacties. Presentatrice Daphne Bunskoek is stomverbaasd. "Niet??!!", reageert ze. Sylvana IJsselmuiden noemt Van der Spek een "held".

De aflevering van Het Perfecte Plaatje op Reis was woensdagavond goed voor 849.000 kijkers. Eloise van Oranje moest dit keer het strijdtoneel verlaten.

Eerder haalde Kees van der Spek uit naar de partner van wijlen Peter R. de Vries, Tahmina Akefi. Meer hierover zie je hieronder:

Kees van der Spek haalt uit naar Tahmina Akefi
3:27
Kees van der Spek haalt uit naar Tahmina Akefi

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.