Terug

Volg Shownieuws

Kijkers gekrenkt: 'Stuur Annemiek linea recta naar huis'

Nieuws

25 nov 2021, 21:16

Zoals gewoonlijk gaat het elke week weer los op Twitter tijdens de uitzending van Expeditie Robinson. Donderdagavond was het weer zo ver. Dit keer is het niet Rob Geus, die wekenlang aan de schandpaal genageld werd, want de twitteraar heeft het nu voornamelijk gemunt op Annemiek.

Vorige week was Rob Geus het onderwerp van gesprek. Zijn gezeur en geklaag werd hem niet in dank afgenomen. 'Gelukkig' verliet hij het eiland, volgens velen... Dit keer zijn kijkers niet te spreken over het gedrag van Annemiek. Ze wordt beschreven als ontevreden en het gezeur van de boerin zorgt voor geïrriteerde kijkers. Twitteraars schrijven:

Een hilarische kijker twittert: "Diverse eilanden van Kroatië ondervinden grote veranderingen zodra Annemiek voet aan wal zet."

Ondankbaar

Ook was er kritiek op haar ondankbaarheid jegens Sandra. Kijkers vinden dat zij blij moet zijn dat tenminste iemand voor haar kookt.

Toch heeft de boerin ook fans. Zo schrijft iemand: "Héérlijk die Annemiek. Hou van mensen die zeggen waar het op staat. Lekker alle emoties laten zien!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.