Terug

Volg Shownieuws

Kijkers Het Perfecte Plaatje nemen het op voor onhandige Tina de Bruin

Nieuws

20 okt 2022, 19:25

Kijkers van Het perfecte plaatje zagen woensdagavond dat het niet helemaal lekker liep tussen kandidaat Tina de Bruin en haar model. Sterker nog: het model was al snel klaar met de actrice en nam de benen.

Tina de Bruin is dit jaar een van de deelnemers van Het Perfecte Plaatje, je kunt haar kennen van haar rollen in Toren C, Moedermaffia en Wie is de Mol?.

Het Perfecte Plaatje

Bij de eerste opdracht deze aflevering was het de bedoeling dat de kandidaten een foto maakten uit een kikvorsperspectief, oftewel, heel dicht bij de grond. Maar dat had Tina niet helemaal begrepen, waardoor haar foto beoordeeld werd met een 4.6. Dus Tina moest er alles aan doen, om de tweede ronde een geweldig plaatje te schieten binnen het thema 'roaring twenties'.

Hilariteit

Tina lijkt direct alweer achtervolgd door hilariteit, want ze heeft een groots concept bedacht. Ze heeft het plan dat ze een man met haar hakken een wasbak induwt, terwijl ze zelf verkleed is als Marlene Dietrich. Een powervrouw. Helaas is het model van Tina niet blij met het plan. Want terwijl ze haar schoen op zijn rug zet, begint hij al te klagen. "Ja, dat wil ik dus niet hebben. Dit pak is meer dan honderd jaar oud", zegt hij. Terwijl Tina een andere pose probeert, waarbij ze zijn pak niet raakt, duwt ze per ongeluk - "met m'n brede kuiten" - het kraantje open van de wasbak waar de man met z'n hoofd in hangt, waardoor zijn hoofd nat werd. "Ja, nu ben ik er wel echt klaar mee. Sorry hoor." Waarna hij wegliep.

Broek uit

Dus Tina moest met een nieuw plan komen, om de fotoshoot te laten slagen. Haar oplossing: gewoon haar broek op haar enkels. Want mannen kunnen overal maar plassen, terwijl vrouwen dat niet kunnen. Dus Tina met haar broek op haar enkels boven een wasbak. Uiteindelijk een prima foto. Ook de kijkers konden er om lachen en vonden Tina harstikke schappelijk, zie de tweets hieronder.

Zie bovenaan de pagina, William Rutten over Het Perfecte Plaatje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.