Terug

Volg Shownieuws

Kijkers Kamp van Koningsbrugge onder de indruk van oud-Leeuwin Daphne Koster

Kijkers Kamp van Koningsbrugge onder de indruk van oud-Leeuwin Daphne Koster

Nieuws

28 okt 2022, 16:35

Als je het al aandurft om mee te doen aan Kamp van Koningsbrugge, ben je al een held. Toch weet oud-leeuwin Daphne Koster de kijkers sprakeloos te krijgen.

Kamp van Koningsbrugge Special Edition is een enorme pittige uitdaging voor BN'ers. In het programma test Jeroen van Koningsbrugge wie het in zich heeft om commando te worden. Hierbij is de speedmars een van de moeilijkste onderdelen om te doorstaan. Dit is dan ook een onderdeel waarbij veel deelnemers stoppen....

Powervrouw

Na de speedmars vindt de luisterstop plaats, hier is alle ruimte voor een kwetsbaar moment. En dat is heftig voor de deelnemers. Ook oud-leeuwin Daphne Koster houdt het niet droog. "En dan ben ik ook nog eens ongesteld", zegt de oud-leeuwin. Wat een prestatie.

Twitterend Nederland kan dan ook alleen maar positief berichten over de oud-leeuwin. Vooral vrouwelijke kijkers zijn erg onder de indruk van de prestatie: "Ik moet er niet aan denken om een rugzak van 20 kilo te dragen en ook nog een tampon van 3 kilo tussen mijn benen!'' 

Je ziet in de video bovenaan de pagina, commando-instructeur Ray Klaassens met zijn vader.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.