Terug

Volg Shownieuws

Kijkers leven mee met Nica's heftige bevalling

Nieuws

21 sep 2022, 16:52

In de aflevering van Vier Handen op Eén Buik van maandagavond is het verhaal te zien van de 19-jarige Nica, die er zo goed als alleen voor staat.

De vader wil niks met zijn kindje te maken hebben en Nica heeft met haar eigen moeder geen contact meer. Ze is het contact met haar moeder verloren na de scheiding van haar ouders. Sindsdien woont ze alleen nog met haar vader en haar zusje. Haar vader steunt de zwangerschap volledig.

"Ik vind het fantastisch dat ze hier gaat bevallen. Ik mag ook de navelstreng doorknippen", zegt de toekomstige opa. Hij leent zelfs zijn bed uit voor de bevalling, want het plan is dat het een thuisbevalling wordt. "Ik denk dat wij er gewoon blanco in gaan", licht Erwin toe.

Wanneer de bevalling eenmaal begonnen is, verandert dat plan. De pijn is zó hevig dat Nica pijnstilling nodig heeft. Ze moet toch echt naar het ziekenhuis. De 19-jarige is compleet uitgeput in het ziekenhuis: “Kan ik ook zelf kiezen voor een keizersnede? Ik kan niet meer.”

Na de heftige beelden van de bevalling, lieten de kijkers hun steun op Twitter weten. Ook de liefdevolle opa wist de harten van de kijkers thuis te winnen.

De bekende moeder die Nica hielp was Tabitha. De zangeres is zelf ook zwanger, eerder dit jaar was de onthulling van het geslacht van haar baby. Kijk video bovenaan de pagina voor de beelden.

(screenshot: Vier Handen op Eén Buik, BNNVARA)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.