Terug

Volg Shownieuws

Kijkers gaan los op Twitter na grote fout deelneemster Eén tegen 50

Kijkers gaan los op Twitter na grote fout deelneemster Eén tegen 50

Nieuws

24 okt 2022, 11:18

Deelneemster Hanneke leek zonder enige moeite door te gaan naar de volgende vraag, maar maakte een grote fout door per ongeluk op de verkeerde knop te drukken in Eén tegen 50. Presentatrice Caroline Tensen was genadeloos en stuurde de deelneemster naar huis, maar kijkers van het programma hadden haar liever een tweede kans gegeven. "Jeetje... wat lullig zeg", klinkt het massaal op Twitter.

Popmuziek

Hanneke was zondagavond de tweede deelnemer in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Eén tegen 50. Hanneke vertelde een enorme muziekliefhebber te zijn, en bij de derde vraag over popmuziek, wilde ze dan ook voor de moeilijke vraag gaan.

Verkeerde knop

De vraag die ze moest beantwoorden was: "Welke zanger hoorden wij hier?" Een makkelijke vraag voor Hanneke. Ze hoorde het nummer As it was, hierop wist ze het juiste antwoord: Harry Styles. "Het is antwoord C", zei ze terwijl ze op de knop drukte, zonder te kijken of het A,B of C was. Duncan Laurence' naam lichtte op. Foutje, Hanneke had per ongeluk op de verkeerde knop gedrukt.

Perplex

Hanneke verschrikt van haar eigen actie en slaat haar hand voor haar mond, ook presentatrice Caroline Tensen kijkt Hanneke beduusd aan: "Je zegt Harry Styles maar je drukt Duncan Laurence." Helaas voor Hanneke, kwam er geen tweede kans en ging ze met een mager bedrag van 1250 euro naar huis. "Helaas is wat je drukt het antwoord dat geldt", zegt de presentatrice. Veel kijkers staan perplex en uitte hun verwondering op Twitter, zie hieronder. 

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 23 oktober.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.