Terug

Volg Shownieuws

Kijkers stomverbaasd over 'feestje' De Vrienden van Amstel LIVE bij BEAU

Nieuws

14 jan 2022, 13:48

Veel kijkers zijn donderdagavond tijdens de uitzending van BEAU behoorlijk losgegaan op Twitter. De talkshow werd uitgezonden vanuit Rotterdam Ahoy, waar diverse artiesten een voorproefje gaven van De Vrienden van Amstel LIVE. "Bar BEAU is geopend", reageerde menig kijker stomverbaasd!

Beau praatte tijdens de uitzending met de deelnemende artiesten. Die hebben volop gerepeteerd, terwijl de kans groot is dat vrijdagavond tijdens de persconferentie wordt aangekondigd dat de bekende concertreeks vanaf zaterdag niet van start mag gaan. Ook werd er opgetreden en het bier vloeide rijkelijk. Twitter ontplofte met vooral dus veel woedende reacties. Hieronder een greep uit de vele tweets:

Een enkeling is positief:

Vorig jaar werden de reguliere concerten gecanceld, maar kwam er wel een digitale editie  (zie video bovenaan de pagina en hieronder).

Opmerkelijke teaser Vrienden van Amstel Live
0:38
Opmerkelijke teaser Vrienden van Amstel Live

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.