Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Temptation-Annebel ziet er nu heel anders uit

Nieuws

16 nov 2022, 21:09

Annebel Visscher nam samen met haar vriend René Spoelstra deel aan het tv-programma Temptation Island. Haar vriend deelde woensdag een foto met hierin een hele andere versie van zijn vriendin...

Op de foto is Annebel te zien met een enorme pleister op haar neus. Naast haar hoofd houdt ze een foto van zichzelf. "Instagram vs real life." schrijft haar partner met een hoop emoji's die moeten huilen van het lachen.

Neuscorrectie

De Temptation Island-deelneemster deelt later op haar verhaal dat ze een neuscorrectie heeft ondergaan. Ook vertelt ze dat het na omstandigheden goed met haar gaat. "Ik heb wel last van hoofdpijn en mijn neus is erg geïrriteerd, maar als ik het een cijfer op een schaal van 1 tot 10 moet geven, geef ik het een 4 of 5".

Steenrijk, Straatarm

Annebel Visscher is komend jaar te zien in de terugkeer van het programma Echte meisjes in de jungle. Visscher is niet de enige ex-deelneemster die na het programma mee heeft gedaan aan een andere show. In de beelden hierboven zie je een ex Temptation-deelnemer in het programma Steenrijk, Straatarm.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.