Terug

Volg Shownieuws

Kijkers woedend op makers Maestro

Nieuws

4 dec 2023, 20:11

Het nieuwe seizoen van Maestro is weer van start gegaan (zie video). De makers hebben dit seizoen een nieuw element toegevoegd. Dit viel alleen niet bepaald in de smaak bij veel kijkers van het programma.

In het nieuwste seizoen zijn onder anderen Pepijn Lanen, Tjitske Reidinga en Chris Zegers te zien. De komende weken gaan we zien wie de baton het best hanteert. Tijdens de eerste optredens van dit seizoen deden kijkers een schokkende ontdekking...

Commentaar

De kijker thuis ziet namelijk gelijk het eigen commentaar van de kandidaat tijdens het optreden. Zo ook bij Pepijn, terwijl de kijker hem ziet dirigeren horen we hem zeggen: "Het was voor mij meteen vrij duidelijk wat ik moest doen, maar het orkest reageerde daar heel anders op dan dat ik dacht dat ze erop zouden reageren."

Kritiek

Dit nieuwe aspect viel thuis niet bepaald in de smaak. Op X gaat het dan ook los met kritische reacties. Zo schrijft een kijker: "Ik kijk geen Maestro op deze manier. Trouwe fan hoor, maar laat mij luisteren naar de muziek. Wat verschrikkelijk storend om de kandidaten tijdens hun optreden commentaar te horen geven. Dat is toch krankzinnig?". Een ander reageert: "Niet door de muziek heen praten!"

Onderstaand een greep uit de reacties op X:

De tekst gaat verder onder de reacties.

Eerder werd een aantal Maestro-deelnemers bijna getuige van een gewapende overval. Vlak na hun vertrek uit Café Restaurant Amsterdam werd het bekende restaurant overvallen, terwijl het restaurant nog open was. Meer hier over zie je in de video onderstaand:

'Maestro-sterren ontsnapt aan gewapende overval'
2:11
'Maestro-sterren ontsnapt aan gewapende overval'

Maestro zie je elke zondag om 20.20 uur op NPO 1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.