Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Bradley Cooper onherkenbaar

Nieuws

31 mei 2022, 11:53

Bradley Cooper kruipt voor zijn nieuwe rol in de biografische dramafilm Maestro in de huid van componist Leonard Bernstein. De 47-jarige acteur heeft hiervoor een complete metamorfose qua haar en make-up ondergaan en is daardoor zo goed als onherkenbaar.

Op het Twitter-account van Netflix Films werden de eerste foto's van Cooper gedeeld, waarop hij vooral als de 'oude' Bernstein een totaal ander persoon is geworden. Dit meldt Variety.

Cooper speelt niet alleen de rol van de componist, maar is tevens regisseur van de film. Het is de tweede film die hij regisseert na A Star Is Born, waarin hij met Lady Gaga schitterde, zie de video bovenaan dit artikel. Zijn tegenspeelster is ditmaal Carey Mulligan, die Bernsteins vrouw Felicia Montealegre vertolkt.

De opnames van Maestro zijn onlangs begonnen en verwacht wordt dat de film niet voor 2023 uitkomt. Oorspronkelijk was regisseur Steven Spielberg geïnteresseerd in het project. Hij benaderde Cooper voor de hoofdrol, maar die gaf aan liever te willen regisseren. "Ik vroeg aan hem wat hij ervan zou vinden als ik het materiaal zou gaan onderzoeken om te kijken of ik dit zou kunnen doen. Uiteindelijk was hij zo aardig om mij deze klus te gunnen en daar heb ik me de afgelopen vier jaar intensief mee bezig gehouden. Dat ik nu de combinatie van acteren en regisseren kan maken is geweldig."

Spielberg is wel als een van de producenten verbonden aan de film, evenals collega-regisseurs Martin Scorsese en Todd Philips.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.