Terug

Volg Shownieuws

Kim Feenstra emotioneel over zoontje

Kim Feenstra emotioneel over zoontje

Nieuws

8 juni 2023, 16:54

Kim Feenstra vindt het confronterend en emotionerend hoe snel de tijd gaat, zeker als ze denkt aan haar zoontje Brooklyn. In een lang bericht op Instagram schrijft het 37-jarige model dat ze "alles goed" probeert te doen als ouder, omdat ze haar kind "de meest stabiele jeugd" wil geven.

"Ik ben enorm gezegend dat ik dit wondertje mag zien opgroeien, maar wat raakt dit besef me hard", aldus Feenstra. Het idee dat haar zoontje een keer uit huis gaat, daar krijgt het model "pijn" in haar hart van. Feenstra wil Brooklyn de jeugd geven die ze zelf niet heeft gehad. "Want vanuit mijn jeugd heb ik veel gemist. Maar mijn moeder deed haar best. Op haar manier."

Feenstra "geniet oprecht" van haar kindje. "Maar doe ik dat wel voldoende?", vraagt ze zich af. "Ik weet namelijk niet of ik dit nog een keer mag meemaken. Nog een keer een kindje krijgen."

Het model schrijft ook veel te leren van haar zoon. "Over mama zijn, over liefde, over emoties en ontwikkeling. Ik had deze reis nooit willen missen en ik omarm elke fase met liefde. Maar soms wou ik dat de tijd even stil kon blijven staan. Heel even maar."

Eerder schoten Kim en Brooklyn samen een coverfoto, meer hierover bekijk je in de video hieronder.

Kim Feenstra over spannend moment zoontje
0:49
Kim Feenstra over spannend moment zoontje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.