Terug

Volg Shownieuws

Kim Kardashian en Pete Davidson hand in hand in achtbaan

Nieuws

1 nov 2021, 09:15

People wist dit weekend de hand te leggen op achtbaanfoto's waarop Pete Davidson en Kim Kardashian elkaars hand vasthouden tijdens een afdaling. De twee werden vrijdagavond gekiekt door de camera's van pretpark Knott’s Scary Farm even buiten Los Angeles.

Een bekende van de comedian en acteur laat aan het magazine weten dat de twee slechts goede vrienden zijn en op stap waren samen met Kims zus Kourtney Kardashian en haar verloofde, Travis Barker. De Blink-182-drummer zou Davidson weer kennen via hun gemeenschappelijke vriend Machine Gun Kelly.

Davidson en Kardashian waren afgelopen maand samen te zien in een sketch in Saturday Night Live, waar de realityster gastpresentatrice was. Ze speelden daarin Aladdin en Jasmine, en deelden zelfs een kus tijdens de scène.

Kanye West

Kardashian ligt momenteel in scheiding met Kanye West, met wie zij vier kinderen heeft. Volgens verschillende berichten verloopt die procedure zeer vriendschappelijk en geven de exen nog altijd veel om elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.