Terug

Volg Shownieuws

Onherkenbare Kim Kardashian in blote billen op cover

Nieuws

7 sep 2022, 11:00

Kim Kardashian staat in haar blote billen op de cover van de nieuwste editie van het Amerikaanse Interview Magazine. Zowel het tijdschrift als de bekende realityster plaatste dinsdag een foto van het omslag.

Het thema van het septembernummer van het beroemde tijdschrift is 'The American Dream'. Op de foto is de 41-jarige Kardashian gekleed in een spijkerbroek die is afgezakt tot net onder haar billen. Verder draagt de influencer, die op de foto geblondeerd haar en wenkbrauwen heeft, een spijkerjasje. Ook draagt ze een jockstrap, een herenslip met een elastische band zonder achterkant.

"Oh mijn god. Ik vond het geweldig", zegt Kardashian in het bijbehorende interview over het dragen van de opvallende slip. Het voelde goed om samen te werken met Nadia Lee Cohen, de fotograaf van de shoot. "Ze is de eerste fotograaf met wie ik echt voluit ben gegaan. Het team had zoiets van: 'Geen jockstrap.' En ik had zoiets van: 'Kom op. Dit is wat ik doe.' Ik doe het het beste als ik het negeer en doe wat ik wil. Dus ik ben blij dat we het gedaan hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.