Terug

Volg Shownieuws

Kim Kardashian wil 'niets liever' dan scheiden van Kanye West

Nieuws

25 feb 2022, 15:03

Kim Kardashian heeft nogmaals aangegeven dat ze "heel graag" wil scheiden van Kanye West. Dat staat in nieuwe rechtbankpapieren die zowel TMZ als CNN in handen hebben. In de papieren valt te lezen dat "single zijn" momenteel "de grootste wens" van de realityster is.

Kardashian vroeg in februari 2021 al een scheiding van West aan, maar de twee zijn nog altijd niet gescheiden. "Ik heb Kanye gevraagd om onze scheiding privé te houden, maar dat heeft hij niet gedaan", aldus Kardashian. "Kanye heeft veel informatie over onze privé-familieaangelegenheden en co-ouderschap op sociale media geplaatst, wat tot emotionele problemen heeft geleid." Kardashian hoopt dat een officiële scheiding haar ex zal helpen te beseffen dat hun huwelijk voorbij is. "Dan kunnen we door middel van co-ouderschap onze kinderen samen opvoeden." De zaak komt volgende week voor de rechter.

West, die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, maakt er geen geheim van dat hij niet wil scheiden. Recent plaatste de rapper meerdere berichten op Instagram waarin hij schrijft dat hij hoopte dat zijn gezin weer bij elkaar komt. Ye en Kardashian waren zeven jaar getrouwd en hebben samen vier kinderen.

Kardashian heeft inmiddels de liefde gevonden bij komiek Pete Davidson. Ye had begin dit jaar een kortstondige relatie met actrice Julia Fox.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.