Terug

Volg Shownieuws

Kimberley Klaver en zussen verloren elkaar uit het oog

Nieuws

21 mrt 2023, 17:40

Hoewel de zussen Kimberley, Melody en Stephanie Klaver alle drie bekend zijn, hebben ze jarenlang slecht contact gehad met elkaar. Melody, die momenteel te zien is in de serie Arcadia (zie video hierboven) vertelt erover in het tijdschrift Vriendin.

Melody laat weten dat het contact nu helemaal goed is. "Ik denk dat we alle drie niet hadden verwacht dat we ooit zo close zouden worden, we zijn elkaar een tijdje echt uit het oog verloren", aldus de actrice. "Deels omdat ik voor vier jaar naar Maastricht verhuisde voor de Toneelschool, maar we waren in die tijd ook gewoon niet zo in elkaar geïnteresseerd. Meer aparte eilandjes, maar de laatste jaren zijn die naar elkaar toe gedreven en weer één land geworden."

Ze laat weten blij te zijn met het contact dat ze nu heeft met haar zussen. "Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Onze band is nu onvoorwaardelijk, ik kan me niet eens meer voorstellen dat het ooit anders was", zo vertelt Melody. "We zijn alle drie heel verschillend, maar accepteren dat en steunen elkaar. Er is nul sprake van jaloezie of misgunnen. Ik zou álles doen voor mijn zussen, zelfs mijn eigen geluk opgeven. Dat klinkt dramatisch en ik hoop niet dat het hoeft, maar zo zijn we nu echt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.