Terug

Volg Shownieuws

Kimberley Klaver over moederschap: 'Vaak schuldig gevoeld'

Nieuws

18 apr 2022, 10:09

Nu Kimberley Klaver niet moeder is van één, maar twee kinderen vindt ze het soms moeilijk om de aandacht te verdelen. De actrice voelt zich zelfs wel eens schuldig, zo laat ze haar volgers op Instagram weten.

"Hij is zo’n lieve 'grote' broer en nog zo klein. En ineens toch ook weer groot", schrijft Kimberley, die in maart bevalt van zoontje Dani, onder een foto van zichzelf met haar oudste spruit Julius.

Ze voelt zich wel eens schuldig naar Julius toe, gaat ze verder. "Verdeel ik mijn aandacht wel goed? Ik voelde mij saai, want normaal klim en ren ik met hem mee. Til ik hem op, stoeien samen etc.. En nu was het veel: Nee, mama kan even niet… Mama 'mag' even niet. En dat alles met baby vastgeplakt aan de borst. Om mij vervolgens schuldig te voelen en over te compenseren."

Toch lijkt het alleen in Kimberely's hoofd te zitten. "Hij pakt het allemaal zo goed op. Trots op mijn jongen."

Echo van Julius

In bovenstaande video zie je beelden van Kimberley toen ze in 2020 zwanger was van haar eerste kindje: Julius. Kimberley keek er zo naar uit om een glimp van haar baby te kunnen opvangen, maar die liet zich via een pretecho maar lastig zien. Ze sprong daarom flink in de rondte in de hoop dat de baby zouden draaien, maar de kleine had er helaas niet zoveel zin in…

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.