Terug

Volg Shownieuws

Kimberley Klaver showt babybuik

Kimberley Klaver showt babybuik

Nieuws

23 aug 2021, 11:21

Kimberley Klaver deelt maandag vol trots haar babybuik. Vorige week maakte de actrice met een zoete foto bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje.

"Nou, deze groeit duidelijk een stuk sneller de tweede keer", schrijft Kimberley bij de foto. Op haar Instagram story voegt ze nog toe: "Alsof m'n lichaam denkt, het is nu geen geheimpje meer; let's go."

Kimberley is al drie jaar samen met Michel. In 2019 kregen ze samen zoontje Julius en eerder dit jaar ging Michel op één knie. "Yess. Ik geloof in de liefde en blijf altijd in de liefde geloven. En dus zeg ik JA!" schreef Kimberley toen. "Vol overtuiging ja. Tegen de vader van mijn zoon, tegen mijn lieve bonuskindjes die zo goed en lief meegeholpen hebben met deze verrassing (zo knap!). JA tegen mijn fijne schoonfamilie die mij vanaf het begin met liefde en warmte hebben ontvangen en er altijd voor ons zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.