Terug

Volg Shownieuws

Klaas-Jan Huntelaar blijkt speciaal talent te hebben

Nieuws

26 jan 2022, 17:53

Woensdagochtend zijn De Nationale Voorleesdagen van start gegaan met Het Nationaal Voorleesontbijt met Prinses Laurentien in Uithoorn. Naast Prinses Laurentien was ook oud-profvoetballer Klaas-Jan Huntelaar aanwezig.

De oud-Ajax-voetballer blijkt een speciaal talent te hebben en was op basisschool De Trompetter in het Achterhoekse Angerlo fanatiek aan het voorlezen aan peuters en kleuters. Huntelaar wil hiermee des te meer onderstrepen dat het belang van voorlezen een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van een kind. Dit is extra belangrijk nu scholen en kinderdagverblijven vaker gesloten waren in coronatijd en leerachterstanden een steeds groter probleem vormen. In de video bovenaan de pagina zie je de reactie van het 'voorleestalent' en wat de kinderen van deze speciale dag vonden.

De Nationale Voorleesdagen bestaan al sinds 2004 en zijn bedoeld om voorlezen te stimuleren en duurt tot en met 5 februari.

Trainerscursus

De oud-profvoetballer kan naast doelpunten maken dus ook voorlezen. Maar hij wil in de toekomst - mocht de kans zich voordoen - zich tóch meer focussen op de voetbalwereld. Huntelaar is druk bezig met het volgen van trainerscursussen om het papiertje binnen te hebben. "Bij de kinderen trainingen geven, bevalt wel. Eerst diploma's halen en dan kijk hoe dat verder ontwikkelt". Maar mocht de kans zich voordoen en Huntelaar is zover om als voetbaltrainer aan de slag te gaan zou hij dat het liefst voor één club doen. Over welke club hij het heeft zie je in de video hieronder.

Klaas-Jan Huntelaar over voetbaltrainer worden
1:03
Klaas-Jan Huntelaar over voetbaltrainer worden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.