Terug

Volg Shownieuws

Komen Thomas Acda en Paul de Munnik weer bij elkaar?

Nieuws

22 mrt 2023, 12:43

Thomas Acda en Paul de Munnik lijken te hinten op een nieuwe samenwerking (meer hierover bekijk je in de video hierboven). Op Instagram plaatsen de muzikanten, die in 2015 uit elkaar gingen als muzikaal duo, allebei dezelfde foto van een typemachine bij een zwembad.

In de reacties wordt enthousiast gereageerd. "Acda en de Munnik reunited??? Dat zou eindelijk eens goed nieuws zijn", reageert iemand. "Thomas, jij en Paul geven mij goeie hoop op een comeback" en "hoe lang houden jullie dit vol? De rest van Nederland niet namelijk... we worden gek!", reageren anderen.

In 2015 ging het muzikale duo Acda en De Munnik na ruim 25 jaar uit elkaar. Ze scoorden hits met nummers als Niet of nooit geweest, Het regent zonnestralen en Ren Lenny ren. Volgens hun management hebben Acda en De Munnik in totaal ongeveer 2 miljoen albums verkocht. De afgelopen jaren traden ze nog wel samen op met andere artiesten, onder meer bij De Vrienden van Amstel LIVE en The Streamers.

Paul de Munnik valt uit de toon
9:33
Paul de Munnik valt uit de toon

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.