Terug

Volg Shownieuws

Kopen Zonder Kijken-kijkers smelten weg van Daan en Caglayan

Kopen Zonder Kijken-kijkers smelten weg van Daan en Caglayan

Nieuws

14 sep 2021, 08:22

Afgelopen maandag zaten alle fans van Kopen Zonder Kijken weer aan de buis gekluisterd. Dit keer werd de woning van Daan en Caglayan onder handen genomen, die overigens veel indruk maakten op de kijker.

Daan en Caglayan wonen in een gevaarlijk huis waar ze over een paar maanden uit moeten. Hun tweede kindje is bijna op komst, dus er is geen tijd te verliezen. Maar wanneer Martijn Krabbé, aankoopmakelaar Alex, bouwdeskundige Bob en stylist Roos het stel probeert te helpen, komen ze voor allerlei problemen te staan. Door te weinig budget en hypotheek-issues wordt het vinden van een nieuwe woning niet makkelijk.

Toch blijven en zijn Daan en Caglayan steeds blij en dankbaar met de hulp die ze krijgen en dat maakt veel indruk bij een heleboel kijkers van het programma, zo is op social media te lezen. "Echt zo'n lief stel heb ik nog niet eerder gezien", schrijft iemand op Twitter. Een andere kijker Tweet: "Mag dit stel genomineerd worden voor het leukste stel van de Nederlandse TV?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.