Terug

Volg Shownieuws

Kopen Zonder Kijken-kijkers verbazen zich over bizarre eisen stel

Kopen Zonder Kijken-kijkers verbazen zich over bizarre eisen stel

Nieuws

7 sep 2021, 14:16

Kijkers van het populaire programma Kopen Zonder Kijken keken gisteravond vol verbazing naar het stel Merel en Jort. Met het budget dat ze voor ogen hadden, konden makelaar Alex van Keulen en bouwkundige Bob Sikkes helaas niet aan een woning komen die aan al hun wensen voldeed.

Merel en Jort willen samen met hun twee zoontjes graag weg uit Assendelft, waar het huis voor het jonge gezin te krap is. Hij wil graag verhuizen naar Zaandam, zij naar Heemskerk. Over de eisen van het stel kan menig mens dromen: een nieuwbouwwoning van 100m2 mét een (bubbel)bad, en dat op een locatie waar ze zich thuis voelen. Het budget? €350.000.

Teleurstelling

Het lukt Alex en Jort uiteindelijk om een woning te kopen die redelijk nieuw is en waar een bad in zit. Toch is het stel allesbehalve tevreden met de grote aankoop. "Het is niet helemaal mijn stijl en het is niet groot. En dan de badkamer: geen wc en het bad is veel te klein. Wij hadden dit zelf nooit gekocht. Merel is in tranen en heeft er buikpijn van", zo laat Jort weten in de uitzending.

Reacties De reacties op Twitter waren gisteravond ronduit negatief. "De aankoop van een huis laten afhangen van een bad? Die spoort niet," was onder andere één van de reacties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.